Lezing-Workshop “De Kracht van Klank” april

In februari komt Pim de Groot van de Academie voor Klank en Pedagogiek een lezing-workshop “De Kracht van Klank” geven in de yogaruimte Power of Love in de bibliotheek.
Pim vertelt in de lezing over de werking van klank en waarom werken met klank voor ons zelf, onze kinderen en voor volwassenen in het algemeen van bijzondere meerwaarde is en hij laat ons de klanken ervaren. (www.klankenpedagogiek.nl)
De uitwisseling voor de lezing-workshop is 3 euro voor de reiskosten van Pim.
Als je wilt komen dan hoor ik het graag zo snel mogelijk want vol is vol. In de eerste week van juni komt de info in de krant. Je bent van harte welkom!
Liefdevolle groeten Tineke

De kracht van klank
In alle oude culturen over de hele wereld was bekend wat nu opnieuw wordt ontdekt: klank kan gebruikt worden om een gezond evenwicht te behouden en stress te verminderen. Juist gebruik van klank bevordert bovendien het zelfvertrouwen, de creativiteit en onze vitaliteit. Hierdoor is werken met klank juist in deze tijd voor zowel kinderen als volwassenen van toegevoegde waarde.
Omdat zelf ervaren meer vertelt dan woorden, is er naast enige theorie vooral veel plaats om zelf oefeningen met klank te doen en onderga je enkele zeer verschillende klankervaringen. Je maakt kennis met o.a. klankschalen, rainsticks en gongs.

“De kracht van klank” wordt als een inspirerende workshop ervaren en wordt verzorgd door Pim de Groot van de Academie voor Klank & Pedagogiek. (www.klankenpedagogiek.nl)