Cursus Houden van Je Zelf

Houden van JeZelf

Er zijn 3 dagdelen Houden van jezelf.

De 1e gaat over van jezelf houden

De 2e hoe te reageren op anderen die jou gekwetst hebben en kwetsen, negatief zijn enz.

De 3e liefhebben in z’n totaliteit: (tekst kalender Ggeluk voor jou”.

Ik houd van het Leven Ik houd van mezelf, ik houd van de ander, ik houd van de natuur. Ik houd van mijn huis, ik houd van het voedsel. Ik houd van alles wat heb. Hoe meer ik liefheb, hoe meer liefde ik uitstraal. De voorraad Liefde is oneindig. Hoe meer Liefde ik geef, hoe meer Liefde ik ontvang. Gelik trekt gelijk aan. Wat er ook gebeurt: kiezen voor Liefde is altijd een optie. Liefde is er altijd. Liefde is altijd in mij. Ik hoef het alleen maar toe te laten. Ik houd van het Leven Ik heb lief
(tekst kalender Geluk voor jou”.)

Voor aanmelding in informatie: Tineke Boersma Alkesingel 7 7927 AS Alteveer

Tel: 06-15208672

tineke@namaskara.nl

www.yogacentrumdrenthe.nl