zaterdag 18 mei EFT workshop

EFT brengt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur samen. EFT is een van de methoden van de Energiepsychologie. “ontwikkeld door Gary Craig”

EFT( Emotional Freedom Technique) van 10.00 uur tot 12.00 uur
We beginnen met een lezing over EFT en New Energy Medicine (van Donna Eden). We doen samen Energy Medicine oefeningen zodat je jezelf in balans kunt brengen en we beoefenen EFT zodat je beide tools thuis kunt gaan toepassen. Energy Medicine wil zeggen dat Energie het medicijn is!

Wat is EFT?
EFT (Emotional Freedom Techniques)
een positieve en zeer effectieve oplossing om jezelf te bevrijden van gewoontes waar je last van hebt,  voor burn-out, onzekerheid, faalangst, depressie, fobie, weinig zelfvertrouwen of zelfwaardering, je niet goed genoeg voelen, overgewicht, gevoeligheid, verslaving, rouwverwerking, fysieke-relatie-financiële problemen

Met de EFT methode maak je de emotionele verbinding los tussen wat er (ooit) gebeurd, gezegd gedacht is, een overtuiging en je emotie daarbij. EFT is heel vriendelijk, zacht, liefdevol. Het resultaat is verbluffend. Het is een hele simpele techniek. Je klopt kortdurend op bepaalde punten van het gezicht en je benoemt de emotie die achter de klacht aanwezig is.

Garry Craig: “De oorzaak van alle negatieve emotie is een verstoring in het energiesysteem van het lichaam”    https://youtu.be/iICj3Qm_2kg

Vaak weten we niet, dat we leven vanuit het verleden. We denken, reageren vanuit onze ervaringen en overtuigingen. Een aantal daarvan dienen ons, maar heel veel ook niet. Met EFT kun je vele ervaringen die  bewust of onbewust een rol spelen in je leven van nu, oplossen en jezelf bevrijden van het verleden.

Met de workshop krijg je tools zodat je thuis aan de slag kan.
Zijn er “grote” dingen waar je mee zit, dan kun je na de workshop altijd een afspraak met mij maken om deze op te lossen, want met de EFT kun je ”eenvoudige” problemen oplossen en met EFT kun je trauma”s oplossen. Je bent van harte welkom op workshops en voor een ind. sessie!
Uitwisseling is € 19,00 ben je eerder geweest: € 17,50
Je kunt klikken op de balk:  ervaringen.  Bij EFT kun je de verhalen lezen van diegenen die EFT hebben gedaan.

Wil je jezelf veranderen/ontwikkelen, ga EFT doen! Het kost weinig tijd en het werkt! ( M.C: iemand die EFT workshop heeft gevolgd)

Ind. Sessies: 3 sessies voor € 195,00  Als je yoga volgt: 3 sessies voor € 175,00 Locatie: Alteveer .
Wil je je aanmelden en of informatie? Bel me gerust: 06-15208672

Je kunt me ook mailen: tineke@namaskara.nl

Harte groet Tineke

Je bent het waard om al het Goede te geven en te ontvangen.

Je bent intens geliefd en je bent bedoeld om een stralend Leven te hebben