Nieuw: Cursus Innerlijke Rust

De cursus omvat 6 bijeenkomsten:

Het doel van deze cursus:
Vanuit Innerlijke Rust al je activiteiten, je taken bewust verrichten en Gelukkig zijn in en met je Leven

De basis van Innerlijke Rust is Acceptatie, weten wie je bent, weten waarom je hier bent op aarde, je missie vervullen, weten en ervaren dat je een Innerlijke Gids hebt, weten en ervaren dat Gedachten krachten zijn en dat je alle kracht en macht hebt om je gedachten te kiezen. (Positieve gedachten geven een goed gevoel en positieve resultaten. Negatieve gedachten geven geen goed gevoel en zorgen voor stress, moeilijke situaties en gebeurtenissen)

Wanneer je niet accepteert dan ben je aan het vechten en dat zorgt voor onrust. Accepteren wil niet zeggen dat je de dingen goedkeurt of dat je het er mee eens moet zijn, of dat het zo moet blijven. Het betekent in het nu zijn en bewust kiezen voor het beste in de situatie.

  1. Acceptatie van jezelf, gebeurtenissen, situaties emoties etc
  2. Acceptatie van de ander
  3. Acceptatie van wie je echt bent
  4. Houden van jezelf, liefhebben
  5. Dankbaarheid
  6. Bewust leven

We doen oefeningen, mediteren en bespreken de kennis die je bij elke bijeenkomst ontvangt