Nieuw: Cursus Innerlijke Rust

Cursus Innerlijke Rust
Van een leven met drukte, spanningen, jezelf niet zijn
naar een leven van harmonie en balans.


In deze cursus van 8 lessen leer je hoe je om kunt gaan met alles wat er zoal in je leven speelt, jouw weg te vinden in de drukte/doolhof van het leven, je zelf te zijn cq jezelf weer terug te vinden.
      
Het doel van deze cursus:
Vanuit Innerlijke Rust al je activiteiten, je taken bewust verrichten en Gelukkig zijn in en met je Leven

De basis van Innerlijke Rust is Acceptatie, weten wie je bent, waarom je hier bent op aarde, je “missie” vervullen, weten en ervaren dat je een Innerlijke Gids hebt, weten en ervaren dat Gedachten krachten zijn en dat je de kracht hebt om je gedachten te kiezen. (Positieve gedachten geven een goed gevoel en positieve resultaten. Negatieve gedachten geven geen goed gevoel en zorgen voor stress, moeilijke situaties en gebeurtenissen) weten dat alles een oorzaak en gevolg is

Wanneer je niet accepteert dan ben je aan het vechten en dat zorgt voor onrust. Accepteren wil niet zeggen dat je de dingen goedkeurt of dat je het er mee eens moet zijn, of dat het zo moet blijven. Het betekent in het nu zijn en bewust kiezen voor het beste in de situatie.

  1. Acceptatie van jezelf, gebeurtenissen, situaties emoties etc
  2. Acceptatie van de ander
  3. Acceptatie van wie je echt bent
  4. Houden van jezelf, liefhebben
  5. Dankbaarheid
  6. Dankbaarheid
  7. Bewust kiezen
  8. Bewust leven

In de cursus leer je EFT en de dagelijkse energieoefeningen met yoga en meditatie. Dit helpt je om steeds terug te kunnen keren naar Innerlijke Rust. Je krijgt kennis en we doen oefeningen zodat bijvoorbeeld je zelf zijn “gemakkelijker” gaat. We delen ervaringen zodat we van elkaar kunnen leren