TAO Hands, Kalligrafie en EFT (emotional freedom technique)

EFT, Quantum Entrainment TAO Hands en Kalligrafie
Je bent van harte welkom om een EFT te ontvangen.  Je kunt via internet de tools leren. Maar in het begin kan het wijs zijn als je een paar sessies volgt. Daarna kun je zelf heel gemakkelijk aan de slag. Je zult  merken dat je leven aanzienlijk verandert. We zijn allemaal mensen in ontwikkeling, allemaal zijn we op ons unieke levenspad. We beleven mooie ervaringen en soms moeilijke. Deze moeilijke zaken kunnen we zo vaak niet echt loslaten. EFT is een schitterende manier om dat wel te kunnen. Er zijn talloze mensen bevrijd van ernstige trauma’s, van fysieke klachten.

Wat is EFT?
EFT –  Emotional Freedom Techniques
combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur. Het is een eenvoudige en zeer effectieve manier om stress los te laten. Daarnaast lost EFT lichamelijke kwalen op en verwijdert het negatieve gevoelens, trauma, angsten en fobieën. Het is een methode die snel en blijvend grondige resultaten biedt. Met behulp van EFT creëer je een ontspannen leven en kan je weer in je kracht staan. Je pakt met EFT de oorzaak aan.

Ons lichaam bestaat uit energie en energiebanen. Deze energiebanen raken verstoord door stress en ingrijpende gebeurtenissen waardoor fysieke en emotionele klachten ontstaan. Met behulp van EFT hef je de energieverstoring op en pak je de oorzaak van het probleem aan. Zo bevrijd je jezelf van beperkende en ongewenste  emoties, pijn of stress

Wat is Quantum Entrainment
Wat is Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen kunnen activeren. Het is een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen die onmiddellijk werkt ( en iedereen kan het leren)

Wat zijn TAO Hands
TAO) Hands is een spirituele transmissie die de frequentie, vibratie en informatie, energie en materie van de Bron (TAO) draagt. Tao Hands straalt de TAO Kwaliteiten van onvoorwaardelijke liefde vergeving, mededogen en meer uit.

“Tao Hands is a spiritual transmission that carries the frequency, vibration, and information, energy, and matter of Tao (Source). Tao Hands radiates out the Tao qualities of unconditional love, forgiveness, compassion, and more”. www.mastersha.com

Wat is Kalligrafie
De wijsheid van de TAO Kalligrafie is om af te stemmen op het principe van Eenheid en te versmelten met de zuivere ziel, het hart, de geest en het lichaam van de Bron (master Sha)

“The wisdom of Tao Calligraphy is to align with the principle
of Oneness and to meld with the pure soul, heart, mind, and body
of the Source”. (Master Sha)

Toepassingen:
EFT, Quantum Entrainment
TAO Hands en Kalligrafie, 

Stress, Burn-out, vermoeidheid, ziekte, pijn, rouwverwerking, depressie, trauma, fobieën, angsten, concentratieproblemen, concentratieproblemen, verslaving, psychische en emotionele uitdagingen,  hoog gevoelig, gebrek aan zelfvertrouwen, enz. enz.

3 sessies voor 225,00 voor yoga deelnemers 215,00
Sessie  € 75,- per uur. De eerste sessie duurt anderhalf uur a twee uur:
€ 115,00
Voor mensen die yogalessen volgen Sessie:  € 70,00 per uur.
Per sessie maximaal € 110,–

Je kunt ook alleen TAO Hands ontvangen:  € 55,00

Quantum Entrainment € 55,00
Ook op afstand