Angel Healing

Je bent van harte welkom voor een sessie.

Soms heb je gewoon even iemand nodig waarbij je even je verhaal kwijt kunt en graag tools wil ontvangen om weer verder te kunnen. Ieder mens is uniek  en heeft eigen ervaringen. Voor ieder mens is er dan ook de unieke afstemming.

  • Angel Healing
  • Angel Card Reading
  • EFT Emotional Freedom Technique
  • Een gesprek met daarbij handvatten, afgestemd op wat er aan de hand is
  • Oefeningen en gebeden om weer in verbinding te zijn met je Hogere Zelf. Je Engelen, de Schepper, Jezus

“Heling van je psychische, emotionele, mentale, fysieke problemen”

Mijn basis is; ieder mens is een Kind, een Vonk van God. Ieder mens heeft de God Kracht in zich. Wij zijn allemaal weer in staat om te leven vanuit de verbinding met de Bron. God heeft ons geluk voor ogen heeft en wij worden altijd geïnspireerd om daar voor te kiezen. Problemen die wij ervaren:  de roepstem van God.  Problemen wil zeggen; we zijn niet meer afgestemd op de Bron

Zit je niet lekker in je vel, kom je er alleen niet uit, relatieproblemen, fysieke problemen? Voel je vrij om te komen zodat je weer kunt gaan leven zoals je bedoeld bent:  “Een vrij kanaal zijn zodat de Liefde , de Vreugde van God stroomt”

Angel Healing van een half uur  € 25,–  Angel Reading  € 25,–

Uitwisseling: Sessie: € 50,–   per uur. ( Maximaal € 75,-) De eerste sessie duurt  anderhalf uur a twee  uur:  € 75,-  3 sessies voor € 175,–

Wil je graag komen, maar heb je op dit moment een uitdaging vanwege de financiën? Neem gerust contact op! Een andere uitwisseling is altijd mogelijk!
“De God die de wereld heeft gemaakt en alles wat er leeft, die zelf iedereen leven en adem en al het andere schenkt”

(Handelingen 17: 24,25)