Workshop “Oefeningen voor elke dag”

Het is soms heel lastig om jezelf te motiveren om elke dag te beginnen met energie-yoga oefeningen en positieve intenties. Welke oefeningen zijn nu handig om geregeld te gaan doen? Ik heb een programma gemaakt en die kun je op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur leren. We gaan intensief oefenen, zodat je het programma in je systeem opneemt en het thuis kunt gaan doen. Via de mail krijg je alles nog een keer op papier zodat je het ook kunt nalezen.

Dankbaar

Het is ongelofelijk belangrijk om geregeld oefeningen te doen en elke dag te beginnen met meditatie en positieve intenties/dankbaarheid          Ik kan niet in woorden uit drukken hoe belangrijk of het is. Het kost je elke dag een geringe inspanning van 30 minuten. Het brengt jou overvloedige zegeningen. Het zal niet direct altijd zichtbaar zijn, voelbaar zijn, tastbaar zijn. Maar op de lange duur en in het “ongeziene”  bouw je je aan je eigen ontwikkeling, die van de wereld en Universa

Gedachten zijn krachten. Jouw gedachten worden vormen, worden manifest in het leven. Alles is energie. We worden beïnvloed door de omgeving, door het wereldgebeuren en energievelden. De energieoefeningen helpen je om je energiesysteem krachtiger te maken en te houden, zodat je veel minder beïnvloedbaar bent en meer en meer jezelf kunt zijn. Yogaoefeningen helpen je om te concentreren en je lichaam soepel te maken/te houden en ook om jezelf sterker te maken. Ademhalingsoefeningen helpen je om optimaal zuurstof, de levenskracht in je op te nemen. Meditatie zorgt er voor dat je mind stil wordt en je in dieper contact kunt komen/zijn met je Ware Zelf, je Hemelse Team, God. Zodat Zij jou ook veel beter kunnen begeleiden.

Licht1

Je hoeft je aardse reis niet alleen te maken! Er is ontzettend veel Hulp, Leiding, Liefde en Licht voor je. Je wordt je ook veel bewuster van je gedachten, gevoelens zodat je ook veel bewuster keuzes kunt gaan maken ten gunste van jezelf en de ander. Je bent hier op aarde met een reden, met een missie. 1 van de redenen dat je hier bent is, dat je jezelf ontwikkelt, je Zelf herinnert. En 1 van je missies is dat je je Ware Zelf vindt/bent. Hoe meer je je Ware Zelf bent, hoe meer je anderen van dienst bent, want Je Ware Zelf is Liefde, is Licht, is Vreugde, is Harmonie, is Kracht, is Perfectie.

In de 21e eeuw  worden wij opgeroepen om voorbij oude patronen en leefstijlen te gaan, om ons Ware Zelf te zijn. Je kunt ook zeggen de Zuivere Mens. Dat is niet altijd een gemakkelijke weg. Je hebt dan ook een steuntje in de rug nodig!!! Door elke dag inspanningen te leveren, discipline op te brengen, daarmee help je je ze om jeZelf te ontwikkelen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om uur te komen in de yogaruimte in Zuidwolde.

Ik wens dat je jezelf deze ochtend geeft, om een nieuw patroon te oefenen! De uitwisseling is € 20.00. Heb je de eerste workshop meegedaan en wil je het herhalen? Dan is de uitwisseling € 15.00

empowerment