Dinsdag 22 oktober om 19.30 uur Workshop EFT

Dinsdag 22 oktober om 19.30 uur Workshop EFT                                                         ( EFT = emotional freedom technique )

          Vrij Waarom EFT?
“Wat waardevol , wat een mooie manier om van je angst af te komen”, | “Wat is EFT bijzonder, ik heb geen medicatie voor migraine meer nodig” “Mijn relatie met anderen is verbeterd” “Ik ben bevrijd van mijn vliegangst” (Voor mijn werk is het                                  noodzakelijk dat ik vlieg)

Heb je stress en spanningen, angsten, uitdagingen in het leven, ervaringen die pijnlijk zijn, patronen en overtuigingen die je belemmeren? EFT is een snelle en liefdevolle methode om jezelf hiervan te bevrijden. “Veranderen, loslaten hoeft niet moeilijk en langdurig te zijn. EFT is effectief en helend: Door het kloppen op een aantal punten op je lichaam, wordt de stress losgelaten. Je lichaam en geest gaan weer volkomen gezond functioneren. Je kunt ook EFT inzetten als je b.v. een moeilijk gesprek hebt, of iets nieuws gaat doen wat best wel spannend is.

EFT brengt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur samen.

“Uit het meest recente onderzoek blijkt wanneer je gebruik maakt van EFT dat je dan ook de chemische stoffen, die vrijgelaten zijn in het lichaam, verandert, zoals adrenaline, cortisonen e.d. Je bent dus letterlijk in staat om je zenuwstelsel te veranderen, evenals je spijsvertering, endocriene systemen, je hormonen, je energie niveaus en nog veel meer!”

Talloze mensen zijn op magnifieke wijze veranderd: van kleine tot grote problemen, op elk vlak van het menselijke leven. De workshop begint met een lezing over EFT en de New Energy Medicine (NEM) Oefeningen. Deze oefeningen helpen je om te ontspannen en jezelf sterker en krachtiger te maken. (Als je hoog gevoelig bent, blijf je veel gemakkelijker bij jezelf.) Daarna gaan we EFT oefenen. EFT doe je helemaal voor jezelf. Je hoeft dus in de groep niets over jezelf en je situatie te delen.

Wil je meer weten?  Neem gerust contact met mij op: Tineke Boersma tel: 06-15208672  email: tineke@namaskara.nl   zie ook: www.yogacentrumdrenthe.nl

Wat:                          Workshop Emotional Freedom Technique.    Wanneer:                 Dinsdag 22 oktober 2019 om 19.30 uur                                    Hoe laat:                 10.00 u. tot 12.30 u.                           Waar:                       Yogacentrum Power of love; bibliotheek Zuidwolde                Door:                       Tineke Boersma