De ademhaling van Ontvangen

Een onbegrensde stroom van Wel-Zijn
en een overvloed van allerlei dingen
staat op elk moment tot je beschikking,
maar je moet wel op het ontvangen
ervan zijn afgestemd. (abraham)

De Ademhaling van Ontvangen

Laten we samen diep ademhalen. Laten we beginnen met die ademhaling van ontvangen…de ademhaling van ontvangen. De ademhaling van ontvangen is iets wat ik jullie allemaal aanmoedig te doen, als eerste ’s ochtends en als laatste die dag. Het is één van de makkelijkste dingen die je zult doen.  

De ademhaling van ontvangen wordt niet gedwongen. Het is een keuze. Op het moment dat je die ademhaling van ontvangen doet stel jij jezelf open voor alle giften die de fysieke Aarde, het fysiek universum, de hemelen en alle dimensies hebben te bieden. Als je die ademhaling van ontvangen doet, dan opent het alle doorgangen en alle ingangen zodat de energieën, het bewustzijn en daarna alle specifieke aspecten, alle specifieke elementen, binnen kunnen komen om jou te dienen.

Het zou helemaal geen strijd moeten zijn. Het zou één simpele bewuste ademteug moeten zijn, of vele als je zou willen. Je hoeft er niet om te smeken. Je hoeft je om je techniek geen zorgen te maken. Het zou vanuit het hart moeten komen.

Het moment dat je die ademhaling van ontvangen doet begint een geweldig proces. Het proces begint op een niveau van hoog bewustzijn, een multidimensionaal, innerlijk persoonlijk niveau, dat jou gaat openen. Het gebeurt in de vorm van bewustzijn, wat misschien de hoogste vorm van alles is. En nogmaals, onthoud dat bewustzijn op zich geen energie is. Bewustzijn werkt met energie. Bewustzijn is de meester van energie.     Bewustzijn helpt het stimuleren van energie, die in een neutrale staat lag te wachten op zijn orders.                                                             

Als je die ademhaling van ontvangen doet, dan activeert het. Het activeert alle energieën, en het gaat zijn weg vanuit het bewustzijn naar wat jullie misschien electrum zouden noemen…energie…energie, die dan uiteindelijk ook vanuit de kristallijnen condities kan worden gebracht. Kristallijnen condities zijn de idee condities, geactiveerd door de keuze van ontvangen. Het komt vanuit bewustzijn via het kristallijnen via het electrum en dan naar het materiële, naar jouw bekende realiteit. Het gaat zijn weg, zo jij dat wilt, via de adem, heel simpel en heel efficiënt naar jouw leven. En dan is er heel weinig wat jij hoeft te doen. Dus, sommigen van jullie hebben dit ervaren. Hoe minder je dwingt, hoe meer er gebeurt. Hoe minder jij je zorgen maakt over dingen en ze probeert te forceren, hoe makkelijker het wordt. Hoe minder je met dingen worstelt, hoe soepeler je leven gaat. Je zou makkelijk keuzes in je leven kunnen maken en van je leven genieten en zien hoe alles naar je toekomt. Het manifesteert zich.

Dit is niet iets wat jullie een theorie zouden noemen. Dit is de manier waarop bewustzijn en energie werkt. Ze hebben altijd zo gewerkt en zullen altijd zo werken. Bewustzijn is Goddelijk. Goddelijk is de Meester, en de Meester roept alle energieën op om te dienen. Jij bent bewustzijn. Jij bent de Meester.

Jij doet die ademhaling van ontvangen….laten we dat opnieuw doen  – de bewuste ademhaling van ontvangen…..

Crimson Circle