Tineke

TinekeTineke Boersma

Sinds 2006 woon ik in Alteveer in  Drenthe. Daarvoor heb ik 27 jaar in Lelystad gewoond, waar onze 3 kinderen, 2 zoons en een dochter zijn opgegroeid en waar we als gezin heel veel moois beleefd hebben. Mijn kinderen hebben mij veel geleerd. In de “twennies” was ik erg onrustig en had heel vaak een onbestemd gevoel. Alsof er Iets in mij was dat mij een Duwtje gaf. MBO-MWD kwam op mijn pad. Ik ben gaan studeren: eerst de MBO en daarna HBO maatschappelijk werk bij de Sosa in Zwolle.

Vanaf het allereerste moment dat ik ging werken als maatschappelijkwerkster voelde ik me happy en thuis. Ik had eindelijk mijn missie gevonden. 10 jaar heb ik dit werk met passie gedaan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een eigen praktijk, omdat ik op deze manier meer aandacht kan hebben voor meer mogelijkheden zodat ik mijn missie nog meer kan inzetten.

Na de HBO maatschappelijkwerk heb ik de communicatietraining: Option method dialogue gedaan,Opleidingen: Touch for Health , EFT  Theta Heling, Je kunt je leven helen en Gebruik je Innerlijke kracht van Louise L. Hay. In 2009 heb ik de erkende beroepsopleiding: Integrale Yoga afgerond.  In 2012 De EFT opleiding.

Daarnaast  heb ik nog  verschillende cursussen en workshops gevolgd. Spirituele Psychologie en Spirituele communicatie met Steve Rother, Angel Healing en Reiki, meditatieworkshop van moeder Amma, Helende Reis workshop met Brandon Bays,
Thuisstudie Cursus in Wonderen, Abraham Teachings enz.

Toen ik een aantal jaren geleden met yoga ben begonnen, had ik het gevoel alsof ik van jongs af aan al yoga had gedaan.

In de cursussen, workshops en sessies vraag ik altijd: “wat laat je hart zingen, waar word je blij van”. Wanneer ik deze vraag aan mezelf stel dan is het antwoord: Mijn missie vervullen. En dat doe ik door: Yoga,  EFT workshops en sessies,  cursus  Zelf-Vertrouwen, Je kunt je Leven Helen, ind. sessies:  Houden van je Zelf

Ik vind het bijzonder om yoga, cursussen en sessies te geven. Ik mag op deze wijze mensen inspireren voor meer ontspanning, gezondheid, Liefde en Wel-Zijn: Een weg naar je Zelf, wie je Echt bent. Leven vanuit deze Goddelijke verbinding, deze Onvoorwaardelijke Liefde, die er altijd is en altijd zal zijn.