Ervaringen Angel Healing en Zelf Vertrouwen

Angel Healing:

Hallo Tineke, met heel veel dank aan jou, heb ik ontdekt dat de Engelen er ook voor mij zijn. Na de angel healing en onze gesprekken ben ik begonnen met vragen stellen aan de Engelen. De antwoorden kwamen al snel. Na een woordenwisseling met mijn man,(waar we niet uitkwamen) heb ik de Engelen gevraagd om mijn man te helpen meer inzicht te krijgen in het probleem van ons. Hij komt sávonds terug van zijn werk en zegt , ik heb er nog eens goed over nagedacht.  Normaal komt hij bijna nooit terug op een voorval. Een week later heb ik om een kleine vergoeding gevraagd, omdat we erg krap zaten. Er gebeurde niets tot de post twee dagen later kwam met een belasting brief. En wat denk je we krijgen 135 euro terug. Ik bedank dan de Engelen voor het geschenk. Mijn middelste zoon komt niet meer thuis, tobben om toch contact met hem te zoeken voor kerst. Ik heb het al heel vaak geprobeerd,hij beloofd van alles, maar komt niet. Ik doe de televisie aan, om afleiding te zoeken omdat ik hier erg veel verdriet van heb. En wat schetst mijn verbazing? Op het beeldscherm staat, wacht op verbinding. Dit kan geen toeval zijn. Nog geen paar tellen later, begon gewoon het programma waar ik hem op had staan. Na jaren therapie , ervaar ik nu dat de Engelen mij helpen, om verder te komen. Mijn vertrouwen in de Engelen geeft rust in mijn toch wel chaotische bestaan. Dank je wel Engelen en dank je wel Tineke.

Zelfvertrouwen

  1. Deze cursus heeft mijn gedachten veranderd, waardoor ik op een nieuwe manier in het leven kan staan. Dit werkt zowel voor mijn privéleven als voor mijn werk op een heel mooie wijze.
  2. Ik was  al lange tijd op zoek naar zelfvertrouwen maar waar vind je dat. Al zoekende kwam ik op yoga les bij Tineke, wat heel goed bevalt, en hoorde ik dat zij ook een Cursus ZELFVERTROUWEN gaf. De stoute schoenen aangetrokken en op donderdagavond naar de eerste les Zelfvertrouwen. Heel spannend maar achteraf een geweldige ervaring. Ik heb zoveel handvatten van Tineke aangereikt gekregen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en dat voelt fantastisch. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en zit het weer eens wat tegen lees ik de cursus nog eens door en weet ik weer wat ik moet doen om me  beter en krachtiger te voelen. Zelfs mensen in mijn omgeving valt het op en vragen zich regelmatig af hoe ik mij in moeilijke tijden zo goed staande weet te houden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Tineke heb leren kennen en dat haar yogalessen en de cursus Zelfvertrouwen mijn leven enorm verrijkt hebben.