Emotie Code

De Emotion Code is een krachtige methode om emoties die vastzitten in het lichaam op te sporen en te bevrijden. De methode is ontwikkeld door de holistische chiropractor Bradley Nelson, die ontdekte dat veel fysieke en mentale klachten veroorzaakt worden door onverwerkte emoties. We maken allemaal veel mee. We kunnen die emoties niet altijd helemaal doorvoelen. De emoties gaan zich dan vasthechten in ons lichaam. Ze blokkeren energiestroom. Dat leidt weer tot fysieke pijn en ziekte, maar ook tot angst, depressie etc.

Met de Emotion Code kunnen we “vastzittende” (verstopte) emotie vinden om zo de emotionele, fysieke en mentale balans te herstellen. Het is een magnifieke manier om jezelf te bevrijden. Bradley geeft aan dat we ongeveer 350 emoties hebben die ons lichaam ”vastzitten”.

Ik kan je testen om te kijken welke emotie het is. Daarna kunnen we op een hele eenvoudige manier deze emotie loslaten.