Houden van je Zelf

Van je Zelf houden, je Zelf waarderen

De voordelen van jeZelf houden en jeZelf waarderen

 • Goede relatie met je Zelf
 • Goede relatie met je partner
 • Heb je geen relatie: dan trek je een partner aan die jou waardeert en van je houdt en jij van je partner.
 • Goede relatie met je kind(eren)
 • Goede relatie met je vrienden
 • Goede relatie met je collega(’s )en werkgever
 • Goede gezondheid
 • Welvaart
 • Leven in gemak en gratie
 • Blij zijn met jezelf
 • Blij zijn met het leven
 • Lief kunnen hebben met heel je hart, ziel en verstand
 • Hulp kunnen ontvangen van de Hemel en mensen
 • Het levensproces vertrouwen
 • Der Bron liefhebben en vertrouwen
 • Verbinding met de Bron, Je Ware Zelf, Jezus, Licht Wezens, Engelen

Van jezelf houden en jezelf waarderen is vaak geen hoofdthema op school, in een cursus, een opleiding, een training enz. Terwijl houden van jezelf, jezelf waarderen vanuit weten wie je bent, het fundament is, voor een gelukkig leven, voor een gezond leven, voor succes in elk deel van je leven.

Door niet met hart en ziel en verstand van jezelf te houden en te waarderen ga je liefde en waardering buiten jezelf zoeken. De ander; je partner, je werk, je bezigheden enz. moeten jou die liefde en waardering (vervulling) geven. Dat is bijna onmogelijk omdat ook zij op zoek zijn naar liefde en waardering. Het geluk van de mens is zo heel erg afhankelijk van de buitenwereld.

Door niet met hart en ziel en verstand van jezelf te houden en te waarderen kom je in situaties, gebeurtenissen, terecht die jou dat weerspiegelen. Bijvoorbeeld; je hebt een partner die weinig of geen waardering uit, die veel werkt, je verjaardag vergeet, mishandelt, die veel van je eist, je doet het nooit goed. Kinderen die lastig zijn, niet luisteren. Familie conflicten. Je werkgever die je niet echt ziet staan, je niet goed beloond, laat overwerken, Organisaties die ‘’moeilijk’’ doen, winkels die hun belofte niet nakomen enz. enz enz. Dat wat je dan ervaart, geeft problemen, geeft stress. Je voelt je niet echt happy, misschien zelfs wel depressief. Uiteindelijk kan het resulteren in ziekte. Het zorgt er ook voor dat je heel vaak niet echt hebt en of doet wat je echt wilt.

Hoe moeilijk misschien ook te accepteren:

De buitenwereld is namelijk een exacte weerspiegeling van hou jij over jezelf en de wereld denkt. Anders gezegd: je buitenwereld is je leermeester. Zij geven jou een boodschap. Als je in een vervelende situatie belandt, dan kun je boos, gefrustreerd, verdrietig, gekwetst worden. Wat heel begrijpelijk is. Op het moment dat je gaat zien wat de ander, de gebeurtenis jou te vertellen heeft, dan komt er ruimte voor acceptatie, vergeving, waardering, liefde voor jezelf en de ander en gebeurtenis. Op den duur kun je zelfs dankbaar zijn voor wat er gebeurd is. Je kunt dan zien en voelen hoe je je ontwikkeld. Dankbaar voor alle Hulp en wijsheden. Wanneer er nare dingen gebeuren wil het niet zeggen dat je het er mee eens bent en dat je het maar moet toestaan! Je ziet in die situatie, jouw ervaring om te groeien en de boodschap om te stoppen met oude patronen die je geen geluk brengen.

Je bent en blijft altijd geliefd. Dat is onveranderlijk. Ook al weet je in je hoofd, misschien door je geloof in God, dat je geliefd bent. Het is heel moeilijk om te accepteren, te voelen dat je geliefd bent, als je niet van jezelf houdt, kritiek op je zelf hebt, je schuldig voelt.

Ik nodig je dan ook van harte uit voor individuele sessies en of tel. sessies. Zodat de lijst van voordelen werkelijkheid worden in jouw leven!

1e sessie gaat over van jezelf houden.
2e sessie: van jezelf houden in relatie met je gezin cq familie.
3e sessie: van jezelf houden in relatie tot je omgeving zoals je werk, je vrienden je omgeving.

Oefeningen, inzichten, ontspanning en meditatie zijn onderdelen van de sessies.

3 sessies van een uur voor € 155,00 en je kunt mij bellen 0900-5550033 ( 90 cent per minuut)
Je bent van harte welkom!
Tineke Boersma, maatschappelijk werkster, yoga docente van Power of Love, schrijfster Geluk voor Jou, cursus Zelf-Vertrouwen, www.yogacentrumdrenthe.nl