Ervaringen Yoga meditatie dagen

 1. Ik vond het een geweldige dag en wat fijn dat je alles op papier had gezet zodat ik het na kan lezen. Wat een rust kwam er in mij.
  Heerlijk warme groetjes Arda
 2. Ik begin sinds zondag elke morgen met de oefeningen. Het gaat steeds vlotter, ben een half uur bezig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me nu al beter ga voelen. Krachtiger, vrolijker en meer energie. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik zaterdag mee mocht doen. Ik heb ook genoten van de dag.
  Liefs…..Gré
 3. Ik vind het fijn om de oefeningen s morgens te doen,  het voelt als een goed begin. Soms even zoeken als de kinderen eerder wakker worden,  maar dan doen we het gewoon samen.  Ik doe niet alle oefeningen,  alleen die me op dat moment aanspreken. Vond het fijn en leerzaam en kijk uit naar de volgende meditatie dag. liefs Marlous
 4. De Yoga-meditatie leert je om bij je zelf te komen. De combinatie van yoga oefeningen en een geleide meditatie is zeer effectief. Aan het eind van de meditatie dag merk je dat je van binnen veel rustiger en krachtiger bent. Vanaf dat moment ben je dan ook (heel)dicht bij jezelf. Je beseft op een heel diep niveau dat het goed is zoals je bent en het is goed zoals het is. Dit heeft mij heel veel rust gegeven waardoor ik mij veel krachtiger voel. Je zit helemaal in de flow en het creëren van je eigen leven/ervaringen gaat veel sneller, het lijkt wel of mogelijkheden daartoe zich eerder-sneller voordoen omdat de weerstanden zijn weg gevallen. Situaties en mensen kun je beter aanvoelen. Mijn immuun systeem is krachtiger geworden. Mijn affirmaties zijn krachtiger geworden en manifesteren zich ook vrij snel, het lijkt wel of er geen weerstand meer op zit.
  Het is een zeer krachtige stimulans/aanjager voor een ieder die zichzelf op een dieper niveau wil ervaren.
  Tot gauw. Shyama