Individuele Sessies met EFT TAO Hands en Kalligrafie

Tao Hands is a spiritual transmission that carries the frequency, vibration, and information, energy, and matter of Tao (Source). Tao Hands radiates out the Tao qualities of unconditional love, forgiveness, compassion, and more. www.mastersha.com

Individuele sessies voor heling, transformatie en bewustzijn.
We hebben vroeg of laat allemaal heling nodig. We hebben allemaal negatieve gedachten, woorden patronen, gewoontes, conditioneringen. Je word je daarvan bewust als het leven niet meer verloopt zoals je wilt. Bijvoorbeeld: Als je ziek bent wil je gezond zijn.

Wat de meesten van ons niet door hebben dat problemen voortkomen uit negativiteit. Heling bestaat dan ook uit het genezen daarvan. Met EFT Emotional Freedom Technique lossen we blokkades = negatieve informatie uit het verleden op.  Door de TAO Hands vindt er een diepe heling plaats en word je gevuld met positieve informatie. (TAO = De Bron)
In de 1e sessie krijg je van mij het boek: Soul Healing Miracles. In het boek zijn Kalligrafieën. Deze prachtige kalligrafieën werken heilzaam voor je. Bijvoorbeeld: Da Ai = De Grootste Liefde.  
In het boek zijn o.a. de Kalligrafieën
Grootste Licht, Grootste Vergeving, Grootste Compassie                                                                                                                                                                           

Ik heb nu een aantal sessies op deze manier gedaan: EFT, The TAO Hands en Kalligrafie en zie bijzondere ervaringen.  Een trauma opgelost en zelfs in deze moeilijke tijd de kunst bezitten om, de uitdagingen die er zijn, toch steeds weer in harmonie te komen met behulp van Vergeving EFT Kalligrafie

The wisdom of Tao Calligraphy is to align with the principle
 of Oneness and to meld with the pure soul, heart, mind, and body
of the Source”. (Master Sha)


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TAO-Hands.png


Dinsdag 9.30 uur Energieoefeningen en meditatie

Tijdelijk doen we deze les online.

We doen de dagelijkse energieoefeningen van Donna Eden.
Deze oefeningen helpen je o.a. om je energiek te voelen, je immuunsysteem en je zelf genezend vermogen te versterken, je te beschermen tegen negatieve energie, hormonale verstoringen op te lossen enz.
We eindigen met een dankbaarheidsoefening en een Meditatie

EFT Workshop

Op aanvraag: Workshop EFT
(EFT = emotional freedom technique )

Via skype zijn EFT sessies mogelijk en vanaf vandaag ook weer in de praktijk!!!!

          Vrij
Eft een manier om jezelf te bevrijden!
Waarom EFT?
“Wat waardevol , wat een mooie manier om van je angst af te komen”, | “Wat is EFT bijzonder, ik heb geen medicatie voor migraine meer nodig” “Mijn relatie met anderen is verbeterd” “Ik ben bevrijd van mijn vliegangst” (Voor mijn werk is het noodzakelijk dat ik vlieg)

Heb je stress en spanningen, angsten, uitdagingen in het leven, ervaringen die pijnlijk zijn, patronen en overtuigingen die je belemmeren? EFT is een snelle en liefdevolle methode om jezelf hiervan te bevrijden. “Veranderen, loslaten hoeft niet moeilijk en langdurig te zijn. EFT is effectief en helend: Door het kloppen op een aantal punten op je lichaam, wordt de stress losgelaten. Je lichaam en geest gaan weer volkomen gezond functioneren. Je kunt ook EFT inzetten als je b.v. een moeilijk gesprek hebt, of iets nieuws gaat doen wat best wel spannend is.

EFT brengt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur samen.

“Uit het meest recente onderzoek blijkt wanneer je gebruik maakt van EFT dat je dan ook de chemische stoffen, die vrijgelaten zijn in het lichaam, verandert, zoals adrenaline, cortisonen e.d. Je bent dus letterlijk in staat om je zenuwstelsel te veranderen, evenals je spijsvertering, endocriene systemen, je hormonen, je energie niveaus en nog veel meer!”

Talloze mensen zijn op magnifieke wijze veranderd: van kleine tot grote problemen, op elk vlak van het menselijke leven.

De workshop begint met een lezing over EFT en de New Energy Medicine (NEM) Oefeningen. Deze oefeningen helpen je om te ontspannen en jezelf sterker en krachtiger te maken. (Als je hoog gevoelig bent, blijf je veel gemakkelijker bij jezelf.) Daarna gaan we EFT oefenen. EFT doe je helemaal voor jezelf. Je hoeft dus in de groep niets over jezelf en je situatie te delen.

Wil je meer weten?  Neem gerust contact met mij op:
Tineke Boersma tel: 06-15208672
email:
tineke@namaskara.nl  

 Op aanvraag: Workshop Emotional Freedom Technique.

Wanneer je graag een workshop EFT wilt, bij jou in de buurt  neem dan gerust contact met mij op.

Workshop “Oefeningen voor elke dag”

Het is soms heel lastig om jezelf te motiveren om elke dag te beginnen met energie-yoga oefeningen en positieve intenties. Welke oefeningen zijn nu handig om geregeld te gaan doen? Ik heb een programma gemaakt en die kun je op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur leren. We gaan intensief oefenen, zodat je het programma in je systeem opneemt en het thuis kunt gaan doen. Via de mail krijg je alles nog een keer op papier zodat je het ook kunt nalezen.

Dankbaar

Het is ongelofelijk belangrijk om geregeld oefeningen te doen en elke dag te beginnen met meditatie en positieve intenties/dankbaarheid          Ik kan niet in woorden uit drukken hoe belangrijk of het is. Het kost je elke dag een geringe inspanning van 30 minuten. Het brengt jou overvloedige zegeningen. Het zal niet direct altijd zichtbaar zijn, voelbaar zijn, tastbaar zijn. Maar op de lange duur en in het “ongeziene”  bouw je je aan je eigen ontwikkeling, die van de wereld en Universa

Gedachten zijn krachten. Jouw gedachten worden vormen, worden manifest in het leven. Alles is energie. We worden beïnvloed door de omgeving, door het wereldgebeuren en energievelden. De energieoefeningen helpen je om je energiesysteem krachtiger te maken en te houden, zodat je veel minder beïnvloedbaar bent en meer en meer jezelf kunt zijn. Yogaoefeningen helpen je om te concentreren en je lichaam soepel te maken/te houden en ook om jezelf sterker te maken. Ademhalingsoefeningen helpen je om optimaal zuurstof, de levenskracht in je op te nemen. Meditatie zorgt er voor dat je mind stil wordt en je in dieper contact kunt komen/zijn met je Ware Zelf, je Hemelse Team, God. Zodat Zij jou ook veel beter kunnen begeleiden.

Licht1

Je hoeft je aardse reis niet alleen te maken! Er is ontzettend veel Hulp, Leiding, Liefde en Licht voor je. Je wordt je ook veel bewuster van je gedachten, gevoelens zodat je ook veel bewuster keuzes kunt gaan maken ten gunste van jezelf en de ander. Je bent hier op aarde met een reden, met een missie. 1 van de redenen dat je hier bent is, dat je jezelf ontwikkelt, je Zelf herinnert. En 1 van je missies is dat je je Ware Zelf vindt/bent. Hoe meer je je Ware Zelf bent, hoe meer je anderen van dienst bent, want Je Ware Zelf is Liefde, is Licht, is Vreugde, is Harmonie, is Kracht, is Perfectie.

In de 21e eeuw  worden wij opgeroepen om voorbij oude patronen en leefstijlen te gaan, om ons Ware Zelf te zijn. Je kunt ook zeggen de Zuivere Mens. Dat is niet altijd een gemakkelijke weg. Je hebt dan ook een steuntje in de rug nodig!!! Door elke dag inspanningen te leveren, discipline op te brengen, daarmee help je je ze om jeZelf te ontwikkelen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om uur te komen in de yogaruimte in Zuidwolde.

Ik wens dat je jezelf deze ochtend geeft, om een nieuw patroon te oefenen! De uitwisseling is € 20.00. Heb je de eerste workshop meegedaan en wil je het herhalen? Dan is de uitwisseling € 15.00

empowerment

Energieoefeningen en Meditatie dinsdag 9.30 uur tot 10.15 uur

Energieoefeningen en Meditatie Dinsdag om 9.30 uur Online

Tijdelijke doen we deze les online.

We doen de dagelijkse energieoefeningen van Donna Eden.
Deze oefeningen helpen je o.a. om je energiek te voelen, je immuunsysteem en je zelf genezend vermogen te versterken, je te beschermen tegen negatieve energie, hormonale verstoringen op te lossen enz.
We eindigen met een dankbaarheidsoefening en een Meditatie

Cursus Houden van Je Zelf

Houden van JeZelf

Er zijn 3 dagdelen Houden van jezelf.

De 1e gaat over van jezelf houden

De 2e hoe te reageren op anderen die jou gekwetst hebben en kwetsen, negatief zijn enz.

De 3e liefhebben in z’n totaliteit: (tekst kalender Ggeluk voor jou”.

Ik houd van het Leven Ik houd van mezelf, ik houd van de ander, ik houd van de natuur. Ik houd van mijn huis, ik houd van het voedsel. Ik houd van alles wat heb. Hoe meer ik liefheb, hoe meer liefde ik uitstraal. De voorraad Liefde is oneindig. Hoe meer Liefde ik geef, hoe meer Liefde ik ontvang. Gelik trekt gelijk aan. Wat er ook gebeurt: kiezen voor Liefde is altijd een optie. Liefde is er altijd. Liefde is altijd in mij. Ik hoef het alleen maar toe te laten. Ik houd van het Leven Ik heb lief
(tekst kalender Geluk voor jou”.)

Voor aanmelding in informatie: Tineke Boersma Alkesingel 7 7927 AS Alteveer

Tel: 06-15208672

tineke@namaskara.nl

www.yogacentrumdrenthe.nl

 

Cursus Zelf-Vertrouwen

Cursus Zelf-Vertrouwen

Onder onze uitdagingen en problemen liggen; angst, jezelf niet goed genoeg vinden, het moeilijk vinden om te vergeven Deze bijzondere cursus helpt je om jezelf wel goed te vinden en jezelf te bevrijden van angsten en het verleden. We leven in een bijzondere tijd! En nu is het moment om te leven vanuit: Ik ben goed zoals ik ben, vertrouwen en geloven in je Zelf en de toekomst.
Er zijn 10 bijeenkomsten.
Onderwerpen zijn:
• Jezelf accepteren, respecteren, waarderen, van jezelf houden
• vergeven
• gedachten zijn krachten
• alles is energie, wat gelijk is aan elkaar trekt elkaar aan
• emoties erkennen en aanvaarden: Ze zijn de taal van je ziel
• aandacht voor wat je wel wilt
• je missie
• je kunt veel meer dan je denkt
• Je bent geliefd, en waardevol, de Liefde van het Universum
De ochtenden zijn gevuld met meditatie, we delen de ontwikkelingen, je ontvangt kennis wbt onderwerpen, EFT en er zijn oefeningen voor thuis
Locatie Alkesingel 7 Alteveer
De uitwisseling voor de hele cursus inclusief map en informatie slechts        € 450,00 en voor de niet yoga mensen € 475,00 (In plaats van € 500,00)
Ik hoop jullie te ontmoeten op deze prachtige Cursus Zelf-Vertrouwen
Liefdevolle groeten Tineke

Individuele Sessies

Je bent van harte welkom voor een sessie.

Soms heb je gewoon even iemand nodig waarbij je even je verhaal kwijt kunt en graag tools wil ontvangen om weer verder te kunnen. Ieder mens is uniek  en heeft eigen ervaringen. Voor ieder mens is er dan ook de unieke afstemming.

  • Angel Healing
  • EFT  Emotional Freedom Technique
  • Houden van Je Zelf
  • Een gesprek met daarbij handvatten afgestemd op wat er aan de hand is
  • Oefeningen en gebeden om weer in verbinding te zijn met je Hogere Zelf, 

Angel Healing
“Heling van je psychische, emotionele, mentale, fysieke problemen” door Engelen.
Zit je niet lekker in je vel, kom je er alleen niet uit, relatieproblemen, fysieke problemen? Dan helpt een Angel Healing je om weer in balans te komen.Engelen helpen ons graag. Er zijn talloze Engelen die klaar staan om daar waar we ook maar heling voor nodig hebben ons heling te geven. Angel Healing kun je vergelijken met een Reiki behandeling. Een Angel Healing is zeer krachtig en een halfuur is voldoende
Angel Healing van een half uur € 27,50

Ind.Sessie: € 55,–   per uur. ( Maximaal € 80,-)

De eerste sessie duurt  anderhalf uur a twee  uur:  € 80,-  3 sessies voor € 175,–

Houden van jezelf
3 sessies van elk een uur voor € 155,–

voor verdere info zie onder Coaching

Wil je graag komen, maar heb je op dit moment een uitdaging vanwege de financiën? Neem gerust contact op! Een andere uitwisseling is altijd mogelijk!

 

 

 

 

 

Reiki, Angel Healing:

Angel Healing kun je vergelijken met Reiki. Ik heb Angel Healing opleiding gedaan en Reiki 1 en 2.

Ik stel me open voor de Kracht van God. Die geneest. Ik zelf doe niets behalve mij openstellen en het doorgeven.

Je bent van harte welkom!

Een Healing sessie van een half uur: € 27,50

Sommigen hebben het gevoel wat is dit zweverig of dit is “”magie”” We vinden het heel gewoon dat de natuur groeit en bloeit, dat er kinderen geboren worden. Niemand is bij machte om het kindje te maken in de buik van de moeder of een kalfje in de buik van de koe. Maar plotseling is het zweverig of magie als een Healing iemand helpt te genezen.