EFT Emotional Freedom Technique


EFT –  Emotional Freedom Techniques

combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur. Het is een eenvoudige en zeer effectieve manier om stress los te laten. Daarnaast lost EFT lichamelijke kwalen op en verwijdert het negatieve gevoelens, trauma, angsten en fobieën. Het is een methode die snel en blijvend grondige resultaten biedt. Met behulp van EFT creëer je een ontspannen leven en kan je weer in je kracht staan. Je pakt met EFT de oorzaak aan.

Met de EFT methode maak je de emotionele verbinding los tussen wat er (ooit) gebeurd, gezegd gedacht is, een overtuiging en je emotie daarbij. EFT is heel vriendelijk, zacht, liefdevol. Het resultaat is verbluffend. Het is een hele simpele techniek. Je klopt kortdurend op bepaalde punten van het gezicht en je benoemt de emotie die achter de klacht aanwezig is.

Vaak weten we niet, dat we leven vanuit het verleden. We denken, reageren vanuit onze ervaringen en overtuigingen. Een aantal daarvan dienen ons, maar heel veel ook niet. Met EFT kun je vele ervaringen die  bewust of onbewust een rol spelen in je leven van nu, oplossen en jezelf bevrijden van het verleden.

Ons lichaam bestaat uit energie en energiebanen. Deze energiebanen raken verstoord door stress en ingrijpende gebeurtenissen waardoor fysieke en emotionele klachten ontstaan. Met behulp van EFT hef je de energieverstoring op en pak je de oorzaak van het probleem aan. Zo bevrijd je jezelf van beperkende en ongewenste  emoties, pijn of stress

Garry Craig: “De oorzaak van alle negatieve emotie is een verstoring in het energiesysteem van het lichaam”    https://youtu.be/iICj3Qm_2kg

TOEPASSINGEN EFT,

EFT (Emotional Freedom Techniques)
een positieve en zeer effectieve oplossing om jezelf te bevrijden van gewoontes waar je last van hebt,  voor burn-out, onzekerheid, faalangst, depressie, fobie, weinig zelfvertrouwen of zelfwaardering, je niet goed genoeg voelen, overgewicht, gevoeligheid, verslaving, rouwverwerking, fysieke-relatie-financiële problemen, stress, vermoeidheid, ziekte, pijn, rouwverwerking, depressie, trauma, fobieën, angsten, concentratieproblemen, verslaving, psychische en emotionele uitdagingen,  hoog gevoelig, enz. enz.

3 sessies voor € 225,–
voor yoga deelnemers is er een korting van € 10,00
Sessie  € 75,- per uur.
De eerste sessie duurt anderhalf uur a twee uur: € 115,00