EFT Workshop

Op aanvraag: Workshop EFT
(EFT = emotional freedom technique )

Via skype zijn EFT sessies mogelijk en vanaf vandaag ook weer in de praktijk!!!!

          Vrij
Eft een manier om jezelf te bevrijden!
Waarom EFT?
“Wat waardevol , wat een mooie manier om van je angst af te komen”, | “Wat is EFT bijzonder, ik heb geen medicatie voor migraine meer nodig” “Mijn relatie met anderen is verbeterd” “Ik ben bevrijd van mijn vliegangst” (Voor mijn werk is het noodzakelijk dat ik vlieg)

Heb je stress en spanningen, angsten, uitdagingen in het leven, ervaringen die pijnlijk zijn, patronen en overtuigingen die je belemmeren? EFT is een snelle en liefdevolle methode om jezelf hiervan te bevrijden. “Veranderen, loslaten hoeft niet moeilijk en langdurig te zijn. EFT is effectief en helend: Door het kloppen op een aantal punten op je lichaam, wordt de stress losgelaten. Je lichaam en geest gaan weer volkomen gezond functioneren. Je kunt ook EFT inzetten als je b.v. een moeilijk gesprek hebt, of iets nieuws gaat doen wat best wel spannend is.

EFT brengt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur samen.

“Uit het meest recente onderzoek blijkt wanneer je gebruik maakt van EFT dat je dan ook de chemische stoffen, die vrijgelaten zijn in het lichaam, verandert, zoals adrenaline, cortisonen e.d. Je bent dus letterlijk in staat om je zenuwstelsel te veranderen, evenals je spijsvertering, endocriene systemen, je hormonen, je energie niveaus en nog veel meer!”

Talloze mensen zijn op magnifieke wijze veranderd: van kleine tot grote problemen, op elk vlak van het menselijke leven.

De workshop begint met een lezing over EFT en de New Energy Medicine (NEM) Oefeningen. Deze oefeningen helpen je om te ontspannen en jezelf sterker en krachtiger te maken. (Als je hoog gevoelig bent, blijf je veel gemakkelijker bij jezelf.) Daarna gaan we EFT oefenen. EFT doe je helemaal voor jezelf. Je hoeft dus in de groep niets over jezelf en je situatie te delen.

Wil je meer weten?  Neem gerust contact met mij op:
Tineke Boersma tel: 06-15208672
email:
tineke@namaskara.nl  

 Op aanvraag: Workshop Emotional Freedom Technique.

Wanneer je graag een workshop EFT wilt, bij jou in de buurt  neem dan gerust contact met mij op.