Individuele sessies: EFT, TAO Healing Hands, Angel Healing, QantumEntrainment, Emotie Code

Individuele sessies voor heling, transformatie en bewustzijn.

We hebben vroeg of laat allemaal heling nodig. We hebben allemaal negatieve gedachten, woorden patronen, gewoontes, conditioneringen. Je word je daarvan bewust als het leven niet meer verloopt zoals je wilt. Bijvoorbeeld: Als je ziek bent wil je gezond zijn.

De meeste problemen komen voort uit blokkades. Heling bestaat dan ook uit het genezen daarvan. Met EFT Emotional Freedom Technique lossen we blokkades = negatieve informatie uit het verleden op.  Door de TAO Hands vindt er een diepe heling plaats en word je gevuld met positieve informatie. (TAO = De Bron)
Met Angel Healing ervaar je een diepe ontspanning, rust, vrede.
Je voelt dat je het leven weer aan kan.
Quantum Entrainment is een behandeling waarbij er helingen kunnen plaatsvinden op een zeer diep niveau en kun je thuis verder toepassen.

In de 1e sessie krijg je van mij het boek: Soul Healing Miracles. In het boek zijn Kalligrafieën. Deze prachtige kalligrafieën werken heilzaam voor je. Bijvoorbeeld: Da Ai = De Grootste Liefde.  
In het boek zijn o.a. de Kalligrafieën
Grootste Licht, Grootste Vergeving, Grootste Compassie

Wat is EFT

EFT –  Emotional Freedom Techniques
combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur. Het is een eenvoudige en zeer effectieve manier om stress los te laten. Daarnaast lost EFT lichamelijke kwalen op en verwijdert het negatieve gevoelens, trauma, angsten en fobieën. Het is een methode die snel en blijvend grondige resultaten biedt. Met behulp van EFT creëer je een ontspannen leven en kan je weer in je kracht staan. Je pakt met EFT de oorzaak aan.

Ons lichaam bestaat uit energie en energiebanen. Deze energiebanen raken verstoord door stress en ingrijpende gebeurtenissen waardoor fysieke en emotionele klachten ontstaan. Met behulp van EFT hef je de energieverstoring op en pak je de oorzaak van het probleem aan. Zo bevrijd je jezelf van beperkende en ongewenste  emoties, pijn of stress

Angel Healing

“Heling van je psychische, emotionele, mentale, spirituele fysieke problemen” Angel Healing lijkt erg veel op Reiki. Ik voel verbinding met Engelen,   Zij zijn zeer Liefdevol, zeer wijze, zeer krachtig en doen niets liever dan ons helpen om ons Zelf te zijn, gezond te zijn, gelukkig te zijn dat we onze missie ‘(gaan’) vervullen 

Qauntum Entrainment

Wat is Quantum Entrainment
Wat is Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen kunnen activeren. Het is een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen die onmiddellijk werkt ( en iedereen kan het leren)

Emotie Code
Wat is de Emotion Code? De Emotion Code is een krachtige methode om emoties die vastzitten in het lichaam op te sporen en te bevrijden. De methode is ontwikkeld door de holistische chiropractor Bradley Nelson, die ontdekte dat veel fysieke en mentale klachten veroorzaakt worden door onverwerkte emoties.

TAO Hands

Wat zijn TAO Hands:       
“TAO Healing Hands blessings brengen een hoge zuivere frequentie en vibratie van Liefde Vergeving, Compassie en Licht, die blokkades van de ziel, hart, geest en lichaam kan oplossen. Tao Healing Hands kunnen elk aspect van je leven zegenen; relaties, financiën, werk, psychische, mentale, spirituele en fysieke lichamen etc                                                                                                                                                

“Uplift Your Health, Relationships, Finances, Business, and Discover Your True Potential

Tao Healing Hands is a spiritual transmission that can help prevent and heal illness, create harmony in relationships, enhance finances and business, and guide you to fulfilling your true potential. Everyone and everything have a frequency and vibration, and with the high frequency and vibration of Tao Healing Hands, you can transform negative messages that cause challenges in every aspect of life to positive, healing messages. Tao Healing Hands work because they carry the Tao qualities of unconditional love, forgiveness, compassion, light, and more.

Tao Healing Hands can be applied in many situations, from everyday problems to serious chronic illness and mental and emotional distress. Everyone from every background, tradition, and profession can train to become a Tao Healing Hands Practitioner.  Tao Healing Hands is compatible with all other healing modalities and can enhance their effectiveness and has helped thousands of people to release stress and pain, to find happiness, and to discover new abilities and greater potential”.

( info van www,drsha.com)

Wat is Kalligrafie:                                                                               

 

The wisdom of Tao Calligraphy is to align with the principle
 of Oneness and to meld with the pure soul, heart, mind, and body
of the Source”. (Master Sha)